Услуги

Решения за ефективно управление на хотели или управление само на техните финанси, създаване и развитие на хотелиерски бизнес, справяне с кризисни ситуации – ние, екипът на HMG – ви предлагаме всичко, необходимо, за да повишите удовлетвореността на клиентите си и да постигнете максимална печалба от вашия хотел или хотелски комплекс. 

Познаваме спецификите на бранша и професионалистите в екипа ни са натрупали своя опит в различни направления на хотелиерството, ресторантьорството, управлението на екипи и финанси. Разгледайте услугите ни, изберете подходящата за вас или се свържете с нас, за да ви насочим към решение на проблемите, с които се сблъсквате в момента, управлявайки сами своя хотел. 
 

Наем на хотел

Наем на хотел

Отдайте хотела си под наем – прехвърлете ни отговорността и риска и получавайте гарантирана сума от наемателя на вашия актив. 

виж още
Управление на хотели

Управление на хотели

Сключете договор за генерален мениджмънт на вашия хотел или хотелски комплекс, за да извлечете от него максимална печалба при постоянно развитие и подобрение на имота. 

виж още
Пропърти мениджмънт

Пропърти мениджмънт

Колкото по-добре се грижите за един имот, толкова повече се вдига неговата цена и толкова по-привлекателен става той за гости и клиенти.

виж още
Управление на проекти

Управление на проекти

Предлагаме проджект мениджмънт, мониторинг и контрол на всеки етап от реализацията на вашата идея за хотел.

виж още
Управление на финанси

Управление на финанси

Умелото управление на финансите и дългосрочното финансово планиране гарантират стабилност на вашия хотелиерски бизнес и възможност за вземане на добре мотивирани решения за бъдещото му развитие.

виж още
Консултантски услуги

Консултантски услуги

Управлението на хотел или хотелски комплекс изисква специфични умения и опит и в повечето случаи – силен екип.

виж още

We established best practices

for achieving high financial results

Професионализъм, опитност, експертен страничен поглед – с нашите специалисти получавате мечтания екип. Предлагаме ви решения за ефективно управление на вашия хотел или хотелски комплекс според целите, изискванията и нуждите ви.
Вижте различните възможности за консултиране, разработка и реализиране на проекти, управление на хотели и техните финанси.