Пропърти мениджмънт

По-лесно и бързо взимане на ефективни решения за поддръжка на вашия имот и допълнителна доходност


Колкото по-добре се грижите за един имот, толкова повече се вдига неговата цена и толкова по-привлекателен става той за гости и клиенти. Спецификите при поддръжката на ваканционни имоти принуждават много инвеститори и собственици да търпят загуби, да пропускат ползи и да оставят актива си без развитие. 
Променете това и извлечете максимум печалба от вашия имот, като го поверите на екип с опит в пропърти мениджмънта. 

Какво включва услугата пропърти мениджмънт 
Цялостна поддръжка на материалната база, управление на всички процеси, свързани с ежедневно почистване, тех. поддръжка, охрана, озеленяване, ДДД, и др., които водят до запазване стойността на имота и правят обитаването му приятно. Предлагаме да се ангажираме и с развитието на туристическата дейност във вашия обект.
Ние се ангажираме с преговорите с отделните собственици във вашия ваканционен имот и с реализирането на взетите решения за неговата поддръжка и развитие. 
Какво печелите, ако ползвате услугата „пропърти мениджмънт“ на HMG

  • Допълнителна доходност – ние поддържаме и развиваме имота и туристическата дейност в него така, че привличаме повече клиенти. 
  • Ефективно вземане на решения, независимо от броя собственици – една от спецификите на управлението и поддръжката на ваканционни имоти е необходимостта да се съгласуват желанията на множество собственици на индивидуални обекти. Нашият екип има богат опит в това отношение – преговаряйки успешно с всички собственици, ние реализираме решенията, които са най-ефективни за управление и поддръжка на имота. 
  • Спокойствие и сигурност – екипът на HMG поема изцяло поддържката и туристическата дейност във вашия апарт-хотел или апарт-комплекс. Ние се ангажираме да работим във ваш интерес и да използваме уменията и опита на всеки наш служител – експерт в различна област на туристическия и хотелиерския бранш – за да развием максимално имота ви и да подобрим имиджа му.

За кого е подходяща услугата 

За инвеститори и собственици на апарт-хотели, апарт-комплекси и ваканционни селища от всякакъв тип.  

Ако търсите ефективно управление на вашия имот и максимална доходност от него, свържете се с нас.