За нас

HMG е фирмата, която ви помага да управлявате вашия хотел или хотелски комплекс така, че да получите максимална печалба, да подобрите онлайн репутацията си и да повишите клиентското удовлетворение. 

Екипът ни се състои от специалисти с опит в различни сфери на хотелиерството, туризма, ресторантьорството, управлението на финанси. Това ни позволява да ви предложим адекватна подкрепа във всеки един етап от създаването и разработването на вашия хотелиерски бизнес. 

Убедете се, че ние сме вашият партньор, научете повече за нас. 


Запознайте се с услугите, които предлагаме. 
 

За HMG

За HMG

HMG е вашият партньор в управлението на хотели, хотелски и ваканционни комплекси. Можем да ви помогнем да създадете хотела си, да го пуснете в експлоатация и да го управлявате така, че да го превърнете в любимо място за вашите клиенти и да извличате макси ...

виж още
Мисия

Мисия

Нашата мисия е да помагаме на инвеститори и собственици на хотели да развиват хотелиерския си бизнес и да превърнат обектите си в предпочитани места за отдих и почивка. 

виж още

Choose the right partner

for achieving high financial results

Ефективни решения, висока доходност, доволни клиенти, адекватни решения при кризисни ситуации – това осигуряваме за нашите клиенти. 

Ние сме фирма за управление на хотели, хотелски и ваканционни комплекси и сме готови да ви сътрудничим във всеки етап от създаването и развитието на вашия хотелиерски бизнес.