Хотел София Палас

Хотел София Палас е перфектното място за настаняване за хора, които пътуват по бизнес, но се стремят да запазят баланса между работа и почивка. Намира се в центъра на София, в близост до административни сгради, бизнес центрове, големи търговски обекти, музеи и галерии. Обстановката е модерна, уютна, атмосферата е спокойна, подходяща не само за бизнес срещи и обучения, но и за релакс след тежък ден. Припознават го като свое място гости, които често пребивават в столицата и имат нужда от комфорт, сигурност, бърз и лесен достъп до ключови за работата и отдиха им обекти, с частен и обществен транспорт. 

Настаняване

Комфорт, елегантност, простор и уют – с това се отличават всички стандартни и делукс двойни стаи, студия и апартаменти на хотел София Палас. 
Те са просторни, светли, обзаведени с всичко необходимо за максимално приятен и удобен престой на гостите, независимо дали се настаняват за кратък или за по-дълъг период от време. 

Всяка стая, студио и апартамент разполагат с функционален кът за работа и с допълнителен, комфортен кът за отдих. Системата за заключване е електро-магнитна, на разположение на клиентите са лични сейфове – сигурността и спокойствието на гостите са приоритет за екипа на хотел София Палас.

Ресторант

Ресторант Ramana предлага изискана кухня в елегантна обстановка. Пространството е подходящо и за бизнес срещи в силно намален състав, и за фирмени събития и големи компании. 

Жителите на София и гостите на хотел Sofia Palace го предпочитат за семейна вечеря, за работен обяд и за семейни тържества и фирмени партита. 

Персоналът е отлично обучен, бърз, дискретен. Ресторант Ramana, наред с изкушаващото меню, се слави и с перфектно обслужване. За събития от всякакъв характер се изготвя специална оферта, според нуждите и исканията на клиента. 

Работното време на ресторант Ramana е от 11:00 до 23:00 часа.

Конферентна зала

Хотел София Палас е предпочитано място за фирмени събития, обучения и презентации. Конферентната му зала е отлично оборудвана и побира до 30 човека. Обзавеждането ѝ позволява бързо прегрупиране и използването на пространството по максимално удобен за клиента начин. 

Подредена като 

  • киносалон – разполага с до 30 места, 
  • класна стая – предлага 18 места, 
  • заседателна зала – осигурява 20 места, 
  • О-образна подредба – максимум 22 места. 

Конферентна зала „Палас“ разполага с флипчарт и проектор и отличен, високоскоростен интернет. 

Перфектната локация на хотел София Палас, възможностите за кетъринг и комфортно настаняване, както и отличното обслужване са допълнителните екстри, които превръщат конферентна зала на хотела в една от най-търсените в столицата. 
 

Спорт и релакс

За гостите на хотел София Палас почивката и здравословният начин на живот са важни колкото работата. Фитнес зала, сауна,джакузи исолариум са на тяхно разположение. Това им позволява да поддържат добрата си форма и да не правят компромиси с ежедневната си рутина, включваща бизнес срещи, работни задачи, спорт и почивка. Което пък им дава спокойствие и комфорт ги превръща в постоянни клиенти на хотел София Палас. 

Услуги

Екипът на хотел София Палас е на постоянно разположение на своите гости. Отличните хотелски услуги позволяват на клиентите да се отпуснат и да почиват пълноценно или да се съсредоточат върху задачите си, без да се разсейват с дребни грижи, свързани с логистика, облекло, паркиране. 

Трансфери от и до летището, подземен и външен паркинг, химическо чистене (+пране и гладене), бизнес център, както и организиране на екскурзии из столицата и страната осигуряват на гостите на хотел София Палас допълнителен комфорт. 
 

Контакти и местоположение

Хотел София Палас се намира в идеалния център на София, на 5 минути от спирка на метрото и от спирки на градския транспорт, с който може да стигнете до всяка точка на града. На удобно пешеходно разстояние се намират административни центрове, финансови учреждения, бизнес и търговски обекти, ресторанти, кафенета, галерии, музеи, забележителности. 

Гостите се настаняват в сърцето на града и улавят неговия ритъм на работа и забавления. 

На тяхно разположение хотелът предлага и 12 места, закрит и открит, платен паркинг. 
 

София ПК 1000
ул. Три уши 8
Телефон +359 2 494 2299
Moбилни  +359 883 30 99 22 ,  +359 877 07 40 73
E-mail: reservation@sofiapalacehotel.com