Хотел Сити Авеню

Сити Авеню е модерен градски хотел, предпочитан от хора, които често пътуват по работа и ценен от гости, които търсят спокойно място за отдих и искат да вземат максимум забавления и впечатления от града. Намира се в широкия център на София, на изключително комуникативно място. Разполага с отлично оборудвана конферентна зала, градина, ресторант с много добра кухня и възможност за приготвяне на кетъринг на място. Това, както и екипът – с голям професионален опит в събитийния мениджмънт – превръщат Сити Авеню е чест домакин на различни фирмени събития.

Настаняване

Хотел Сити Авеню е 6 етажна, модерна сграда, разположена на тиха улица, близо до метро. Предлага опции за настаняване в единични, двойни стаи (делукс, супериор, супериор туин) и апартаменти, които гледат към вътрешен двор или към улицата. И в двата случая гостите се радват на тишина и спокойствие. Всички стаи и апартаменти се предлагат и за единично настаняване. 

Интериорът е свеж, модерен, комфортен, съобразен с нуждите и изискванията на гости. Стаите и апартаментите разполагат с неголям, но удобен работен кът и приятен кът за отдих. Навсякъде има безплатен достъп до високоскоростен интернет. Климатичната система е с индивидуален контрол. Атмосферата е уютна, предразполагаща към почивка. 
 

Ресторант

Ресторант LeBistro е с капацитет 40 места и е чест избор на фирми, които търсят неголямо, приятно място за своите партита. Кухнята на ресторанта е отлична, менюто е богато, а храната се приготвя от истински майстори готвачи. 

За гостите на хотел Сити Авеню се сервира великолепна закуска на блок маса. За участниците в различни фирмени събития и обучения се подготвя кетъринг. 

Градината към ресторанта е с капацитет 70 – 75 седящи места на площ 280 кв. м и е предпочитано място не само за закриване на успешни бизнес събития, но и за малки семейни тържества – рождени дни, юбилеи, годеж.  

Опитният персонал гарантира перфектно обслужване и помощ при организацията на самото събитие. 
 

Конферентна зала

Конферентната зала на хотел Сити  Авеню е особено търсена за събития. Причините са няколко: 

  • тя е една от малкото наистина светли конферентни зали в града – в нея влиза достатъчно естествена светлина; 
  • има директен достъп до очарователната градина на хотела, което прави кафе паузите много посещавани и предразполага към разговори и създаване на контакти; 
  • кетърингът за събитията се приготвя на място, а по заявка на клиента на гостите може да се сервират и обяд, и вечеря. 

Самата конферентна зала е просторна – 110 кв. м – и с възможност за различна подредба:  

  • тип „театър“ - до 80 места; 
  • тип „класна стая“ - до 50 места; 
  • П-образно – до 40 места. 

Разполага с флипчарт, озвучителна техника, мултимедия и катедра. 
 

Нощен бар

В хотел Сити Авеню има пиано бар с разкошен интериор, модерна аудиотехника и отлично сценично осветление. Той работи по предварителна резервация и е с оптимален капацитет 120 човека, седящите места са 80. 
Професионален DJ и перфектно обучен персонал се грижат за доброто прекарване на гостите. Желаното меню се приготвя на място.

Пиано барът е подходящ за момински и ергенски партита, всякакви семейни тържества и фирмени събития. Клиентите на хотела, които ползват конферентната зала, често избират да направят закриването на своето събитие именно в пиано бара.  

Услуги

Екипът на хотел Сити Авеню се грижи за максималния комфорт на гостите си, независимо дали престоят им е свързан с работа, или с почивка. 
Рецепцията работи 24 часа, денонощно отворен е и лоби барът със свежа атмосфера и елегантен интериор, който е предопчитано място за срещи – работни и приятелски. Бизнес център, бърз интернет, почистване на обувки и химическо чистене, пране и гладене са в помощ на всеки, който се подготвя за важна среща или събитие. 
Летищни трансфери и неохраняем паркинг с около 10 паркоместа улесняват придвижването на гостите. Допълнителни услуги са организиране на екскурзии в София и страната и витрина със сувенири и подаръци във фоайето на хотела. 
 

Контакти и местоположение

Хотел Сити Авеню се намира в широкия център на София на наистина комуникативно място. В непосредствена близост до спирки на метрото и наземния градски транспорт. Разположен е на тиха улица и на пешеходно разстояние от молове, магазини, заведения, административни учреждения и финансови институции. 
Удобен е и хора, които пътуват по работа, и за тези, които искат да си почиват и да разглеждат града. 

Като особени предимства на разположението му гостите посочват възможността да се стигне от него до всяка точка на града с наземен и подземен транспорт, по-свободното паркиране (собствен паркинг) отколкото в идеален център и спокойното стартиране на деня – районът не е толкова натоварен. 
 

 

София 1303
ул. Осогово 49
Телефон +359 2 471 5000
Moбилен +359 886 09 99 22
E-mail: reservations@hotelcityavenue.com